Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
14 berichten.
Vincent en Ellen Geven Vincent en Ellen Geven uit Dinxperlo schreef op 29 september 2023 om 18:14
We zijn nu (na een week) nog aan het nagenieten van een fantastisch verblijf op t Hengeveld. Samen met René en Grazyna hebben we voor onze gasten een prachtig weekend en super feestavond kunnen organiseren. Veel complimenten gekregen over het uitgebreide en heerlijke buffet dat Grazyna met haar team voor ons had verzorgd.. Onze familieleden konden blijven logeren op de luxe kamers en de after party’s in de bar zullen we niet snel vergeten. Nogmaals heel hartelijk dank aan de eigenaren (René,,Weronika) en beheerders [Grazyna, Jan) voor de hulp bij ons feestweekend.
Tanja Tanja uit 's-Heerenberg schreef op 24 januari 2023 om 13:54
Afgelopen weekeind mijn verjaardag daar gevierd ! Een top locatie met supermooie slaapkamers en badkamers ! Maar de buitenbar is absoluut geweldig !
Hettie Hettie uit Hardenberg schreef op 25 mei 2022 om 20:53
Afgelopen weekend voor de derde keer in herberghengeveld geweest met ons hele gezin. Top weekend gehad! Het was ook prachtig weer. Maar de lokatie is echt geweldig. Jong en oud vermaakt zich hier. We komen graag terug.
"Rock en Rollators " "Rock en Rollators " uit Westland schreef op 6 september 2021 om 15:17
Afgelopen weekend verbleven wij met onze vriend(inne)engroep de "Rock en Rollators " ( 31 personen )in De Herberg. Een SUPER locatie met voor iedereen 2 persoon kamers met eigen douche /toilet ! Dit alles met de geweldige gastvrouw Grazyna waar werkelijk niets teveel voor is . Zij verzorgde voor de groep op vrijdag een heerlijk stamppot buffet en op zaterdag een uitstekende B.B.Q. Ook hadden we voor de vrijdagavond ,op haar voorstel, een Djembé sessie met Badoe uit Aalten .een aanstekelijke enthousiaste djembé speler ( uit Senegal afkomstig ). echt een aanrader !!!!
Fam Tuytel Fam Tuytel uit Oud-Alblas schreef op 15 augustus 2020 om 21:30
We hebben met onze kinderen en kleinkinderen een geweldige week gehad op 't Hengeveld .
Gert van der Beek Gert van der Beek uit Barendrecht schreef op 27 november 2019 om 17:14
Afgelopen weekend verbleven wij voor de tweede keer met onze vriendengroep in De Herberg. Fijne locatie voor jong en oud met de geweldige gastvrouw Grazyna waar werkelijk niets teveel voor is. Op zondag heeft Grazyna een heerlijk Italiaans buffet voor ons gemaakt. Iedereen was unaniem van menig dat we volgend jaar hier weer naar toe gaan.
Harry van Hoogmoed Harry van Hoogmoed uit Enschede schreef op 23 september 2019 om 14:21
Afgelopen weekend met de hele familie naar herberg Hengeveld geweest. Het weer was prachtig de locatie geweldig en het buffet van Grazynascatering was alles overtreffend.
Jos ten Have Jos ten Have uit Lichtenvoorde schreef op 3 mei 2019 om 16:12
Met de koksclub K.C.A van 23 april t/m 26 april een voortreffelijke week gehad. Grazyna heeft alles werkelijk perfect geregeld voor ons. De BBQ en het ontbijtbuffet die door Grazyna zijn verzorgd waren uit de kunst. Alles is erg schoon, en wordt uitstekend onderhouden. Complimenten voor alles wat jij voor ons hebt gedaan Grazyna,wij hebben een uitstekend verblijf gehad in de Herberg.
Rogier Termaat Rogier Termaat uit Dinxperlo schreef op 4 december 2018 om 14:21
Net terug van een heerlijk weekendje 't Hengeveld. Wij zijn hier met de hele familie geweest. Er is genoeg te doen voor elke leeftijd! Cijfer: 10/10.
Familie de Heer Familie de Heer uit Den Helder schreef op 14 september 2018 om 20:36
Na een aantal keer op het Wolfsfeld te zijn gebleven vertelden Rene en Weronika ons vol lof over hun nieuwe project, 't Hengeveld. Er was geen woord aan overdreven! Uitstekend weekend gehad, volgend jaar komen we zeker terug!
Theo Theo uit Markelo schreef op 22 juli 2018 om 11:15
We hebben hier onze huwelijksjubileum gegeven. We waren opzoek naar een mooie locatie waar wij ook nog eens een groot aantal mensen konden laten overnachten. Deze locatie is echt waar voor je geld! Alles was top geregeld, ook het weer was top! Complimenten aan Rene en Weronika.
Henk & Ingrid Henk & Ingrid uit Zwolle schreef op 20 juni 2018 om 14:30
Wij gaan al een aantal jaar weekendjes weg. Dit jaar waren wij aan de beurt om het familieweekend te organiseren en hebben gekozen voor 't Hengeveld. Dit was voor velen het beste weekend in jaren. Bedankt!
Aversteeg Aversteeg uit Twello schreef op 17 maart 2018 om 14:36
Erg mooie locatie en prima onderhouden. Wij zijn hier met 36 personen geweest om een familieweekend te houden. We hebben ons geen seconde verveeld!
B. Jansen B. Jansen uit Aalten schreef op 5 oktober 2017 om 10:25
Top locatie & zeer klantvriendelijk. In Oktober 2017 ben ik met mijn vriendengroep hier een week geweest. De accommodatie is goed onderhouden en het sanitair is prima in orde. Weronika en Rene hebben een prima arrangement voor ons geregeld zodat wij niet hoefden te koken.

Op deze locatie is echt alles perfect geregeld

Waarom Herberg ’t Hengeveld?

  • De herberg heeft plek voor maximaal 45 personen
  • Geschikt voor diverse feesten, van kinderfeestjes tot bruiloften
  • Ideaal voor families & vriendengroepen
  • Zeer kindvriendelijk
  • Rustige en natuurrijke omgeving
  • Recent gerenoveerd
  • Iedere kamer beschikt over een eigen badkamer

Informatie

Voor informatie omtrent reserveringen / vrije data de kunt u contact opnemen via:

info@herberghengeveld.eu
06-22662458 (Rene Schepers)

Voor informatie omtrent de accommodatie, mogelijkheden bbq – catering kunt U contact opnemen via:

grazynascatering@gmail.com
06-40259224 (Grazyna Heebink – tevens beheerster Herberg)

Contactgegevens

Herberg Hengeveld

Kasselderstraat 12

7065 BW Sinderen