Totaaloverzicht ’t Hengeveld

Om u een indruk te kunnen geven hoe het terrein in elkaar zit hebben wij hier een plattegrond voor u. Klik op de afbeelding om het te vergroten.

Plattegrond

Gebouw 1 & 2

Op de begane grond van gebouw 1 en 2 vindt u diverse groepsruimtes. Zo is er een zaaltje met bar( activiteitenruimte ), een grote keuken voorzien van professioneel apparatuur, woonkamer en speelkamer voor de kinderen. Op de bovenverdieping van het gebouw zijn 4 slaapkamers ( 2 persoons ) met eigen badkamer.

Gebouw 3

In gebouw 3 vindt u twee gezinskamers ( 4 persoons ). Beide hebben een  dubbele slaapkamer en een badkamer met douche en toilet.

Gebouw 5

Gebouw 5 :      “De Buitenbar ”    – Huis Des Verderf –  Unieke  kroeg met tap installatie en grote houtkachel .

De buitenbar bestaat uit 2 delen – de kroeg  met houtkachel en overdekt terras  met een vaste barbecue waar u zelfs in de winter heerlijk kan barbecuen.

Gebouw 6

Dit gebouw bestaat volledig uit slaapkamers met eigen badkamer. De begane grond van gebouw 6 bestaat uit 7 slaapkamers, 3 gezinskamers ( 4 persoons ) en 4 slaapkamers ( 2 persoons ) . Op de eerste verdieping de ” slaapzolder ” met 8 bedden – ook met  bijbehorende badkamer .