Totaaloverzicht ’t Hengeveld

Om u een indruk te kunnen geven hoe het terrein in elkaar zit hebben wij hier een plattegrond voor u. Klik op de afbeelding om het te vergroten.

Plattegrond

Gebouw 1 & 2

Op de begane grond van gebouw 1 en 2 vindt u diverse groepsruimtes. Zo is er een kantine met bar, een grote keuken voorzien met professioneel apparatuur, activiteitenruimte en een speelruimte voor de kinderen. Op de bovenverdieping van het gebouw vindt u maar liefst 4 slaapkamers met eigen badkamer.

Gebouw 3

In gebouw 3 vindt u twee afzonderlijke ruimtes. Beide hebben ze een eigen sfeervolle woonkamer, dubbele slaapkamer en een badkamer met douche en toilet.

Gebouw 5

Ook in gebouw 5 vindt u een sfeervolle gezamenlijke ruimte. Er is hier en lounche met houtkachel en niet geheel onbelangrijk, een bar. Verder is er een overdekt terras met een barbecue waar u zelfs in de winter heerlijk kan barbecuen.

Gebouw 6

Dit gebouw bestaat volledig uit slaapkamers en badkamers. De begane grond van gebouw 6 bestaat uit 7 slaapkamer met ieder een eigen badkamer. Daarnaast bevat het een slaapzolder met 8 slaapplaatsen, bijbehorende badkamer en een pingpongtafel.